Foci

Messi nem biztos a gyors visszatérésben

lionel messi (lionel messi)
lionel messi (lionel messi)

A Barcelona argetin játékosa, Lionel Messi nem olyan biztos abban, hogy már hétvégén pályára léphet kisebb sérülése után.

A támadó a szerdai Benfica elleni – 0-0-ra végződő – Bajnokok Ligája mérkőzésen sérült meg, amikor a luzitánok kapusával ütközött. Messit hordágyon vitték le a pályáról, hiszen úgy tűnt, komoly térdsérülést szenvedett.

A későbbi vizsgálatok azonban kimutatták, csak zúzódásról van szó, így akár már a hétvégén pályára léphet a Barca következő bajnokiján. Ez azért is lenne fontos Messi számára, hiszen már csak egy gólra van Gerd Müller legendás 1972-es rekordjától: a német klasszis abban a naptári évben 85 találatig jutott.

Az argentin labdarúgó azonban nem olyan biztos abban, hogy már a hétvégén pályára léphet.

“Jól vagyok, de nem tudom, hogy játszhatok-e vasárnap. Meglátjuk. Az az igazság, nem nagyon gondoltam semmire, annyira fájt a térdem, és a legrosszabbra számítottam, amikor az orvosok megvizsgáltak, de szerencsére azt mondták, nem komoly a sérülés. Amikor pályára lépsz, mindig kockáztatsz, hiszen bármi történhet veled” – mondta Messi.

A támadó természetesen kitért Müller rekordjára is: “Ha megdöntöm, megdöntöm, ha nem, nem. Persze közel járok már hozzá, így mindent megteszek azért, hogy csúcsot döntsek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik