Foci

Újabb fiatal brazilt igazolt a Chelsea

Wallace (wallace)
Wallace (wallace)

Wallace személyében mindössze 18 esztendős brazil szélső védőt igazolt a londoni futballcsapat.

Wallace Oliveira Dos Santos még csak májusban töltötte be a 18. életévét, de máris elmondhatja magáról, hogy egy, a világ labdarúgó élvonalához tartozó klub játékosa. Persze ehhez még meg kell várni az átigazolási időszak kezdetét, de a Chelsea a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a tehetség január elsejétől a londoni csapat kötelékébe tartozik majd.

Wallace jelenleg a brazil Fluminense játékosa, a két klub közti egyezség értelmében pedig a nyárig még tovább erősíti majd a Rio de Janeiró-i együttest. A futballista fiatal kora ellenére máris brazil bajnoknak mondhatja magát. Szélsővédő, így egyik legnagyobb erőssége a gyorsasága.

Állítólag Wallace-t már korábban kinézte a Chelsea, így amikor Deco 2010-ben a Fluminensébe igazolt, akkor már született egy megállapodás arról, hogy a játékos majd Londonba költözik.

A 18 esztendős focistával így öt főre nő majd a brazil különítmény a Chelsea-nél: David Luiz, Ramires és Oscar állandó szereplője az első csapatnak, míg Lucas Piazón már két Ligakupa-összecsapáson ölthette magára a londoniak kék dresszét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik