Foci

Magyar lány varázsolta el Neymart

Szász Kitti, a Red Bull Street Style 2012-es nem hivatalos világbajnoki sorozat idei nemzetközi bajnoka találkozhatott a brazil klasszissal.

A magyar lány és a férfi győztes japán Kotaro Tokuda fődíjként egy brazil túrát és a Neymarral való találkozó lehetőségét kapták.

A szeptemberben világbajnok Szász Kitti és társa megnézhette a brazil bajnokság rangadóját, a Sao Paulo – Corinthians mérkőzést, és találkozhattak Neymarral, a legnagyobb tehetségnek tartott brazil focistával. A középpályás vasárnap kapta meg a brazil aranylabdát.

Épp a díjátadó után tartott neki bemutatót a japán srác és Szász Kitti. „Amit a labdával művelnek, az fantasztikus! Igazán mély benyomást tettek rám, én nem tudnám utánuk csinálni” – idézi a brazil nyilatkozatát a totalsport.hu.

A Red Bull Street Style-bajnokokkal való találkozó után Neymar Puskás Ferencről is ejtett pár szót: „Igazán nagy elismerés, hogy elnyerhettem a Puskás Ferenc nevével fémjelzett díjat. Nagyon jó csatár volt, és boldog lennék, ha a karrierem végén én is hasonló elismerésnek örvendhetnék, mint ő. Beírta nevét a labdarúgás történetébe, és én ugyanezt szeretném elérni.”

Szász Kittiék egy hetet töltenek Brazíliában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik