Foci

A manchesteri rangadón is foghíjas lesz a United védelme

Nemanja Vidic, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United szerb focistája még nem áll készen a bevetésre.

A 31 esztendős labdarúgót még szeptemberben műtötték a térde miatt, azonban felépült és már edzhet is. Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a múlt héten azt mondta, Nemanja Vidic akár már a héten játszhat, azonban kedden már máshogy fogalmazott:

„Azt mondta, hogy pár napra még szüksége van, így nem hiszem, hogy játszik a Kolozsvár ellen. Márpedig, ha akkor nem játszik, akkor a derbin sem fog” – utalt rá a skót, hogy vasárnap délután a címvédő, egyben városi rivális Cityhez látogatnak a Vörös Ördögök.

Pozitív hírrel is tudott szolgálni Sir Alex, aki elárulta, hogy Sinji Kagawa felépülése jobb ütemben halad (neki is a térdét műtötték), és mivel jól mozog a tréningeken, így az ő játékára minden esély megvan a városi derbin.

A CFR Cluj ellen egyébként már tét nélkül lép pályára a manchesteri együttes, ugyanis a United már korábban bebiztosította első helyét a Bajnokok Ligája H csoportjában. A “csefere” ugyanakkor még harcban van a továbbjutást érő második helyért – a Braga gyengélkedése miatt minimum Európa Liga-résztvevő lesz tavasszal a román csapat -, ám szerdán honfitársunk, Vass Ádám biztosan nem futhat ki az Old Trafford gyepszőnyegére, mivel augusztusi sérülése miatt a BL csoportkörébe nem nevezte klubja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik