Foci

Elhagyhatja az Intert a csapat sztárja

wesley sneijder (wesley sneijder, )
wesley sneijder (wesley sneijder, )

Közel áll Wesley Sneijder, a holland válogatott világbajnoki ezüstérmes középpályása ahhoz, hogy távozzon a milánói csapattól.

A 28 éves futballista hétfőn tárgyalt a klub vezetésével a szerződésével kapcsolatos vitás kérdésekben, és az egyeztetést követően röviden csak annyit mondott az újságíróknak: „Nem szeretnék beszélni, a délután folyamán lesz hivatalos tájékoztatás. Mindig is jól éreztem magam itt.”

A klubbal többek között Bajnokok Ligáját is nyerő Wesley Sneijder sérülés miatt két hónapot volt kénytelen kihagyni ebben a szezonban, mostanra azonban már teljesen felépült.

Marco Branca, az Internazionale igazgatója a múlt hónapban azt mondta: a holland játékos addig nem léphet pályára, amíg meg nem hozza döntését a neki kínált új szerződésről, amely szerint – állítólag – az eddiginél kevesebbet keresne.

A labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) a múlt héten foglalkozott Sneijder ügyével, és azt állította, hogy a klubok zsarolják a játékosokat, és így kényszerítik őket új szerződések aláírására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik