Foci

Kondás Elemér: Jókor jön a pihenő

A labdarúgó NB I. utolsó idei fordulójában öt vesztes meccs után győzött a Debrecen, a bajnok így kellemesebben megy téli pihenőjére.

A DVSC-TEVA tegnap 2-1-re legyőzte a Kaposvárt az idei utolsó bajnokiján. A mérkőzést követően mindkét vezetőedző értékelt.

Ahogyan arról beszámoltunk, Adamo Coulibaly két góljával a DVSC 2-1-re megverte a Kaposvárt az OTP Bank Liga 17. fordulójában, ezzel maradt a harmadik helyen a tabellán.

A meccsen sokkal jobban játszott ellenfelénél a Debrecen, csak idő kérdése volt, mikor találnak be Korhuték. Pavlovic a 91. percben csak szépíteni tudott cseles szabadrúgásával.

“A mérkőzés előtt arról beszélgettünk: csak úgy tudjuk bebizonyítani, hogy jövünk ki a gödörből, ha megnyerjük a találkozót. Sűrű a mezőny, több csapat is rajtunk van, valamint a Kaposvár is csak két ponttal volt lemaradva tőlünk, tehát nagyon fontos összecsapás volt. Nem mellesleg jobb így szünetre vonulni. Nagyon jókor jön a pihenő, mert el vannak fáradva a játékosok, fejben is. Éppen itt az ideje a szünetnek, bár szerdán még van egy Ligakupa-meccsünk, szeretnénk azt is megnyerni” – értékelt a loki.hu oldalon Kondás Elemér, a hazaiak vezetőedzője.

Kollégája, Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője így látta a mérkőzést: “Nem hitték el a játékosok igazán, hogy van keresnivalójuk Debrecenben, ez okozta azt a rövidzárlatot, mely után a maga javára fordított a mérkőzést a DVSC. Sajnálom, hogy nem tudtuk feltenni az őszi szereplésünkre a pontot. A folytatásban szeretnénk kiküszöbölni ezeket a hibákat. Önbizalmat kell adnunk magunknak, hogy sehol se legyünk kishitűek”.

Videó – a találkozó összefoglalója:

A másik pénteki meccsen teljesen megérdemelten nyert a Paks a Pápa ellen, a hazaiak góljait Eppel és Tököli szerezte.

Videó – a két edző értékelése:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik