Foci

Kaká Beckham tanácsára mehet a Galaxyhoz

David Beckham helyére a brazilok aranylabdás futballistája, Kaká kerülhet a Los Angeles Galaxy futballcsapatánál, ahonnan az angol világsztár rövidesen távozik.

A “helycserét” maga David Beckham intézi, derült ki az észak-amerikai bajnokságban szereplő kaliforniai labdarúgóklub vezetőjének szombati nyilatkozatából.

Tim Leiweke elnök a Sports Illustrated honlapjának azt mondta, tudnak róla, hogy a Real Madrid brazil irányító középpályása az MLS-be készül, és a maguk részéről örömmel látnák a Galaxyben a 2007-ben az Év legjobbjának választott labdarúgót. Hozzáfűzte, hogy Beckham, aki Kakával még Olaszországban, az AC Milannál futballozott együtt, vezető szerepet vihet abban, hogy a 30 éves dél-amerikai labdarúgó Los Angelesbe szerződjék a spanyol királyi gárdától.

A 37 esztendős Beckham, akinek a búcsúfellépése lesz a Houston Dynamo elleni, szombati MLS-döntő, múlt hétfőn jelentette be, hogy távozik a Los Angeles Galaxytől.

Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya hat év után hagyja el egyesült államokbeli csapatát. Közlése szerint nem hagy fel a focival, s már több ajánlatot is kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik