Foci

Hétgólos első félidő után nyert a United

Wayne Rooney (wayne rooney, )
Wayne Rooney (wayne rooney, )

Egészen elképesztő első félidőt követően diadalmaskodott 4-3-ra a Manchester United a Reading vendégeként az angol labdarúgó-bajnokságban.

Őrült első 45 percet láthatott a Madejski Stadion közönsége szombaton kora este. Robson-Kanu már a 8. percben megszerezte a vezetést a Readingnek, ám a Manchester Unitedről köztudott, hogy bármilyen állást képes megfordítani, így Anderson akcióból, majd Rooney büntetőből szerzett találatával már a 16. percben a vendégeknél volt az előny.

Két szöglet is gólt hozott hazai oldalon, így a 23. minutumban újra a Reading vezetett, ám előbb Rooney, majd van Persie fejezett be egy-egy szép akciót, így 4-3-nál újra a United volt lépéselőnyben. Sőt, a holland kisvártatva újra a gólvonal mögé juttatta a labdát, azonban a játékvezető érthetetlen módon nem adta meg, pedig a bogyó a visszajátszások alapján egyértelműen bent volt.

Az iram a második felvonásban sem volt rosszabb, a 66. percben pedig nem sok kellett az újabb manchesteri találathoz: Federici kapus húzott egy kockázatos cselt a tizenhatoson belül, van Persie elvette tőle a labdát, de estében az üres kapu mellé bombázott. A Reading a folytatásban próbálkozott közelről és távolról is, ám egyik támadás sem volt igazán veszélyes.

A végeredmény már nem változott a folytatásban, a Vörös Ördögök így kihasználták a városi rivális Manchester City botlását és három pontra növelték előnyüket a tabella élén.

Eredmény – Premier League, 15. forduló
Reading – Manchester United 3-4 (3-4)
Gólszerzők: Robson-Kanu (8.), Le Fondre (19.), Morrison (23.) illetve Anderson (13.), Rooney (16. – 11-esből, 30.), van Persie (34.)

 

Videó – Őrült meccsen nyert a United:


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik