Foci

A Barca edzője vacsorázik a madridi derbi helyett

Tito Vilanova (tito vilanova, el clásico, )
Tito Vilanova (tito vilanova, el clásico, )

Bár a spanyol bajnokság az elmúlt időszakban kétszereplős volt, idén egy harmadik félnek is drukkolhat a semleges fociszerető, hiszen az Atletico Madridnak nagyon jól megy.

A tabellát a 37 pontos Barcelona vezeti, összesen egy döntetlen csúfít bele a 12 győzelembe, mögötte az Atletico Madrid a második 34 ponttal. A Real ugyan harmadik, de már 11 pont a hátránya a katalánokkal szemben, ugyanis legutóbb a Betistől kaptak ki 1-0-ra.

Szombaton magyar idő szerint 22 órától rendezik a Real-Atletico fővárosi derbit, ami a pontszámok miatt is nagy jelentőséggel bír. Tito Vilanova, a Barcelona trénere szerint nem.

“Meg kell tartanom a sajtótájékoztatómat, aztán meg ennem kell valamit vacsorára. Nincs különösebb kedvem megnézni vagy követni a derbit” – mondta némileg flegmán a Barcelona vezetőedzője.

“Lehet, hogy 14 vagy 16 pont hátrányban lehet a Real Madrid mögöttünk, ennem nincs jelentősége, mert sosem adják fel. Nem foglalkozom a meccsel, és szeretném, ha a csapatom tagjai is így tennének.

A játékosok tudják, hogy Marcelo Bielsa csapata ellen mindig koncentrálni kell, és sokat dolgozni. Sok jó játékost elvesztettek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének veszélyesek” – utalt itt már a Barca ellenfelére, a Bilbaóra Vilanova, aki azt is hozzátette, reméli, hogy Messi vagy Iniesta nyeri az Aranylabdát idén.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik