Foci

Újra 0-0 Benitezzel, ikszelt az Arsenal, Manchester nyert

chelsea(210x140)(1).jpg (chelsea)
chelsea(210x140)(1).jpg (chelsea)

Második meccsét sem tudta megnyerni a Chelsea kispadján Rafa Benitez. Mindkét manchesteri csapat győzött a hétközi bajnoki fordulóban.

Ahogyan a Manchester City ellen, úgy a Fulhammel szemben sem tudott győzni új állomáshelyén Rafael Benitez. A spanyol szakembernek ezúttal is meg kellett elégednie a sovány 0-0-val, amely egy pontot hozott a Chelsea konyhájára.

A másik két londoni csapat közül a Tottenham örülhetett leginkább, ugyanis 2-1-re megverte a Liverpoolt, az Arsenal viszont hiába vezetett Walcott 1. percben szerzett találatával az Everton otthonában, Fellaini a 28. percben egalizált. Ez a papírforma, ez az Everton jelenleg sokkal összeszedettebb együttes, mint a rapszodikus Arsenal.

A Newcastle hihetetlenül pocsék formában van, és most felvillant a remény a számunkra, amikor Cissé góljával vezettek a Stoke otthonában. Alan Pardew csapata azonban megint elrontotta, a hazai iparos csapat 4 perc alatt megfordította és megnyerte a mérkőzést.

A West Brom csapatában ezúttal a keretben sem volt (!) Gera Zoltán, pedig az előző mérkőzésen a Sunderland ellen ő volt csapata legjobbja. A WBA ki is kapott a Swansea-tól, méghozzá meglepően simán.

A forduló, és az idei szezon leggyorsabb gólja Manchesterben született, Robin van Persie a 33. másodpercben betalált a West Ham kapujába, és akkor még senki nem gondolta, hogy ez lesz a találkozó egyetlen gólja. Pedig ez lett.

A Manchester City Wiganban győzött, hosszú idő után járult hozzá góllal csapata sikeréhez Mario Balotelli.

Eredmények – Premier League:

Everton – Arsenal 1-1
gólszerzők: Fellaini (28.), illetve Walcott (1.)

Chelsea – Fulham 0-0

Southampton – Norwich 1-1
gólszerzők: Lambert (32.), illetve Snodgrass (45.)

Stoke – Newcastle 2-1
gólszerzők: Walters (81.), Jerome (85.), illetve Cisse (47.)

Swansea – West Bromwich Albion 3-1
gólszerzők: Michu (9.), Routledge (11., 39.), illetve Lukaku (45.)

Tottenham – Liverpool 2-1
gólszerzők: Lennon (7.), Bale (16.), illetve Bale (72., öngól)

Manchester United – West Ham 1-0
gólszerző: van Persie (1.)

Wigan – Manchester City 0-2
gólszerzők: Balotelli (69.), Millner (72.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik