Foci

Verekedés szakította félbe a gálameccset

gólvonal (gólvonal)
gólvonal (gólvonal)

A miskolci sportcsarnokban Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására tartott jótékonysági meccsen egymásnak estek a focisták.

A Diósgyőri VTK fiatal kapusánál hónapokkal ezelőtt állapították meg a leukémiát, azóta pedig a legtöbb magyar klub tett valamit Rakaczki megsegítésére: aukciókkal, felajánlásokkal. De több neves külföldi egyesület is a hálóőr mellé állt. A Barcelona, a Deportivo La Coruna és a Real Madrid dedikált mezt, Rakaczki példaképe, Manuel Neuer pedig dedikált kesztyűt ajándékozott a beteg labdarúgónak.

Csütörtök este pedig egy jótékonysági gálát tartottak Miskolcon: az est fénypontjaként a Diósgyőr és a Ferencváros öregfiúk csapata mérkőzött meg egymással. A találkozó azonban idő előtt ért véget, hiszen verekedés tört ki a pályán.

Vincze Ottó a palánkra lökte a hazaiak labdarúgóját, Molnár Istvánt, majd a kontra közben a piros-fehérek törlesztettek. Ekkor szakadt el a cérna a játékosoknál, akik egymásnak estek, és a biztonságiaknak kellett őket szétválasztani, majd az utolsó percek lejátszása nélkül levonultak a pályáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik