Foci

Horváth Ferencből kiölték az érzéseket

Korábbi csapata, a Ferencváros ellen készíti fel a KTE együttesét a labdarúgó OTP Bank Ligában Horváth Ferenc.

Az utolsó idei hazai mérkőzésére készül a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano csapata, és nem akárki lesz az ellenfél a Széktói-stadionban, ugyanis a Ferencváros látogat oda.

Az a Fradi, amely Ricardo Moniz irányításával sokkal jobb focit játszik, mint korábban. Horváth Ferenc, a lila-fehérek mestere sokáig veretlen volt új csapatával, de aztán Székesfehérváron megszakadt a jó sorozat és korábbi csapata, a Fradi ellen sem mehet biztosra, sőt.

“Nincsenek már ilyen érzéseim, ezt a profizmus már kiölte belőlem. Szeretem a Fradit, ahogy szeretem a Vidit is, jó pár csapatot kedvelek rajtuk kívül is” – utalt a klub weboldalán arra a kérdésre a vezetpőedző, hogy különleges lesz-e a számára a találkozó.

“Úgy gondolom jól felkészültünk, lesznek változások is, szeretnénk nyerni. Véleményem szerint több néző is lett az utóbbi időben, továbbra is úgy akarunk játszani, ahogy az eddig jellemző volt ránk, az utolsó pillanatig küzdve sikerért, ezzel is még több szurkolót visszacsalogatni. Nekünk 90 percen át maximális koncentrációval kell játszanunk, mert a mi csapatunk még nincs olyan szinten, hogy kisujjból kirázzon egy mérkőzést” – foglalta össze a lényeget a fiatal szakember.

A Kecskemét jelenleg 19 ponttal a tabella 10. helyén áll, a Fradi 21 ponttal a hetedik.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik