Foci

Sousát egy meccsre elmeszelték

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy bajnoki mérkőzésre eltiltotta és 100 ezer forintra megbüntette a Videoton vezetőedzőjét.

Paulo Sousa a lelátóról nézte meg csapata, a Videoton PMFC elleni bajnokijának végét, ugyanis a játékvezető elküldte őt a kispadtól. Mivel ez nem először esik meg a portugál szakemberrel, az MLSZ fegyelmi bizottsága így visszaesőként az öltözőtől és a kispadtól is eltiltotta egy soron következő élvonalbeli mérkőzésre, illetve 100 ezer forint pénzbírsággal sújtotta.

A Diósgyőr sem úszta meg, Sztavinovszki Botond technikai vezetőt három meccsre tiltották el az öltözőtől és a kispadtól, míg Nagy István gyúró írásbeli megrovásban részesült.

A PMFC, a Kaposvár és a Ferencváros is a szurkolói miatt fizethet: a pécsiek 200, a Rákóczi 50, a Fradi pedig 150 ezer forintot köteles betenni a szövetségi kasszába. Az Újpestnek kereken 500 ezret kell kicsengetnie, mivel az NB II.-ben elmaradt az Újpest-Cegléd mérkőzés.

Guzmics Richárd (Haladás), Hanek Michal (Diósgyőr) és Nagy Tamás (Diósgyőr) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Gosztonyi András (Diósgyőr) két találkozót hagy ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik