Foci

Bocsánatot kért a Tottenham “gazembere”

emmanuel adebayor (emmanuel adebayor, )
emmanuel adebayor (emmanuel adebayor, )

A Tottenham támadója, Emmanuel Adebayor elnézést kért a szurkolóktól az Arsenal elleni kiállítás miatt.

A Premier League szombati játéknapjának londoni rangadóján a Tottenham az Arsenalhoz látogatott, de a vendégek dolgát nagyban megnehezítette, hogy a togói játékos vezető találata után nem sokkal kiállíttatta magát.

Innentől már könnyű volt az Arsenal dolga, szépen lassan felőrölték a Sarkantyúsokat, és már 4-1-re is vezettek, amikor Bale kozmetikázni tudott az eredményből (4-2), de a vendégek szerencsétlenségére a hajrában ismét betaláltak az Ágyúsok, 5-2-re alakítva a végeredményt.

“Teljes mértékben megértem a kiállításomat. Bocsánatot kérek a csapattársaimtól, a menedzsertől és a Tottenham szurkolóitól, hogy csalódást okoztam, és a piros lap megváltoztatta a meccs kimenetelét. De hangsúlyoznom kell, a belépőm egyáltalán nem volt szándékos. Megpróbáltam megszerezni a labdát Cazorlától, és a pillanat hevében túl messzire mentem. Senki sem lett volna csalódottabb, mint én, amikor le kellett sétálnom a pályáról – mondta Adebayor, majd folytatta. – Győzelemhez akartam segíteni a Tottenham-et, és egy pillanatig el is hittem, hogy ez sikerülhet, amikor gólt lőttem. De a játék gyorsan változik. Az egyik percben hős voltam, a másikban egy gazember.”

A Tottenham vereségével maradt a 8., pedig ha sikerült volna begyűjteniük a három pontot, akár az ötödik helyik is előreléphettek volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik