Foci

A Honvéd nem bírt a Haladással

A Budapest Honvéd vezetett a Haladás ellen, de a szombathelyiek egyenlítettek és elvittek egy pontot a Bozsik-stadionból a labdarúgó NB I. 15. fordulójának zárómeccsén.

A mérkőzésen már az első félidőben is fölényben játszott a Honvéd, több helyzete és kapufája is akadt, de gólt akkor még nem ért el Rossi együttese.

Nem úgy az 51. percben, amikor Vécsei Bálint egy szabadrúgás után lekészített labdát vágott 21 méterről a kapuba. Később a semmiből egyenlített a Haladás: Ugrai még távolabbról lőtt, a labda a kapufát is érte, mielőtt a gólvonal mögé pattant.

Az egy pont egyik csapatnak sem jó, de mivel a Haladás a válogatottban bemutatkozó Guzmics kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a meccset, talán jobban örül az eredménynek.

Eredmény – labdarúgó OTP Bank Liga, 15. forduló:

Budapest Honvéd – Haladás 1-1 (0-0)

Bozsik-stadion, 1000 néző, vezette: Becséri

Honvéd: Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Tandia, Baráth – Ikenne-King (Nagy, 65.), Hidi, Vécsei – Abbass, Délczeg (Diaby, 62.), Ivancsics (Vernes, 76.). Vezetőedző: Marco Rossi

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér, Búrány (Andorka, 59.) – Radó (Jagodics, 90.), Simon Á. (Rajos, 59.), Nagy I. G., Iszlai, Halmosi – Ugrai. Vezetőedző: Artner Tamás

Gólszerzők: Vécsei (51.), illetve Ugrai (66.)

Sárga lap: Hidi (49.), Diaby (70.), Vernes (83.), illetve Nagy (37.), Guzmics (38.), Búrány (57.)

Piros lap: Guzmics (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik