Foci

Csúszott a fizetés a Fradinál, elmaradt egy edzés

A Ferencváros labdarúgócsapatánál pár hetet csúszott a bérek kifizetése, állítólag emiatt elmaradt csütörtökön az edzés.

A Blikk információi szerint a vezetők november 15-ig kértek haladékot, hogy az elmúlt három hétben elmaradt pénzeket kifizesse. A lap úgy tudja, a törlesztés nem következett be csütörtök délelőttig, majd mikor erről értesült Ricardo Moniz, a focicsapat vezetőedzője, akkor hazaküldte a játékosokat. Később tájékoztatta a futballszakosztályt, hogy amíg nincs rendezve a tartozás, addig nem lehet érdemi munkát végezni.

Talán ennek is köszönhető, hogy Orosz Pál már pozitívan nyilatkozott, mint mondta, csütörtökön délután megkezdték a törlesztést a labdarúgók felé. Józsi György, az FTC csapatkapitánya elárulta, korábban már szóltak a csúszásról, majd csütörtökön pénzhez jutottak a focisták, a most esedékes juttatást pedig a jövő héten kapják meg. A prémiumokat mindig időben kézhez kapták.

A Ferencváros jelenleg a hatoadik helyen áll az OTP Bank Ligában, a zöld-fehérek az őszi szezon utolsó, 15. fordulójában a Kaposvár otthonába látogatnak vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik