Foci

Beckhammel erősítenének az ausztrálok

david beckham (david beckham, )
david beckham (david beckham, )

Az Ausztrál Labdarúgó Szövetség (FFA) állítása szerint tárgyalásokat folytatnak David Beckham menedzsmentjével, hogy az angol középpályás az A-League-ben játsszon.

Úgy tűnik, az ausztrálok nagyon szeretnék, hogy egy újabb nagyágyú erősítse a bajnokságukat, nemrég érkezett ugyanis a ligába a Juventus egykori csillaga, Alessandro Del Piero és az Aston Villa korábbi támadója, Emile Heskey.

Most Beckham van terítéken, azonban a 37 éves középpályást szerződés köti a Los Angeles Galaxyhoz, így csak kölcsönbe érkezne a Manchester Unitedben és a Real Madridban is megforduló klasszis.

„David Beckham egy szupersztár. Ő lehetne a következő komoly igazolása az A-League-nek, Del Piero és Heskey után” – áll a szövetség közleményében.

Az olasz támadó a nyáron igazolt a Sydney FC-be, ahol öt meccsen három gólt szerzett, míg Heskey szeptemberben lett a Newcastle Jets játékosa: hat meccsen öt találat a mérlege.

A hírek arról szólnak, hogy Beckham tíz mérkőzés erejéig szeretne csapatot találni Ausztráliában, hiszen az észak-amerikai bajnokság (MLS) két hét múlva véget ér, így a téli szünetet szeretné máshol tölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik