Foci

Az Újpestet is meglepné a Siófok

siófok-újpest (siófok-újpest 2011.02.15)
siófok-újpest (siófok-újpest 2011.02.15)

Az OTP Bank Liga 15. fordulkójának pénteki meccsén a Siófok megszerezné idei második sikerét.

Az leőző fordulóban mindkét együttes meglepetést okozott, a lilák vereségükkel, a balaton-partiak pedig győzelmükkel: ugyanis az Újpest a Haladás otthonában bukott el három pontot, míg a Siófok 13 nyeretlen találkozó után két vállra fektette a Pápát.

Ezen felbuzdulva a bukdácsoló Újpest ohtthonában is sikerre hajtanak a sárga-kékek. 

“Az Újpest nagyon jó erőkből álló társaság. A vezetőedzőnknek köszönhetően felkészültünk a lila-fehérekből, így mondhatom, hogy mindent tudunk róluk. A hét folyamán erre készültünk, gyakoroltuk az Újpest elleni taktikát. Remélem, hogy ebből minél több megvalósul majd a pályán. Nyilván hihetetlen nehéz dolgunk lesz a Megyeri úton, így a pontszerzéssel már elégedett lennék a lefújást követően. De természetesen, mint minden összecsapáson, most is a győzelem megszerzése a cél, és arra fogunk törekedni pénteken is” – nyilatkozta az nb1.hu-nak Nyári Tibor, a siófokiak védője.

Persze a IV. kerületben is csak a győzelemben reménykednek, annak ellenére is, hogy Jos Daerden vezetőedző nem számíthat az eltiltott Iandolira és Christre.

“Könnyű mérkőzések nincsenek a bajnokságban, sőt, gyakran a legegyszerűbbnek tartott meccseket a legnehezebb hozni. A Siófok ugyan utolsó helyen áll a tabellán, de általában szoros mérkőzéseket játszanak, a múlt héten pedig megszerezték első győzelmüket is, nem könnyű feltörni a védekezésüket. Nincsen veszítenivalójuk, számunkra viszont csak egyetlen elfogadható eredmény jöhet szóba a pénteki meccsen, a győzelem – nem lenézve ellenfelünket, minden más eredmény csalódás lenne. Fontos, hogy kiegyensúlyozottan játsszon a csapat a siófokiak ellen, erre kell a legjobban figyelnünk” – mondta a belga szakvezető az ujpestfc.hu-nak.

Újpest FC – FGSZ Siófok, 19:00, TV: Duna TV
Budapest , Szusza Ferenc Stadion, vezeti: Kassai Viktor.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik