Foci

Bután focizott a magyar válogatott

Egervári Sándor (egervári sándor, )
Egervári Sándor (egervári sándor, )

Egervári Sándor, a magyar szövetségi kapitány nem így képzelte el a norvégok elleni mérkőzést.

A magyar nemzeti együttes az északi csapat ellen zárta le a 2012-es évet, és titkon azért szebb búcsúban reménykedtünk, hiszen a megfiatalított norvég csapat ellen lett volna keresnivalónk.

A találkozót azonban szinte komoly helyzet nélkül “hozta le” a válogatott, és kissé álmatag, rossz játék miatt két gólt is kaptunk, így vereséggel búcsúztak Dzsudzsákék.

A találkozó után Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, jobb játékot várt volna a csapattól.

“Sajnáljuk, hogy nem sikerült sikeresen zárni az évet. El kell ismerni, hogy egy jobb csapat győzött le bennünket, nekünk csak felvillanásaink voltak ezen az estén, ezért a norvégok sikere teljesen megérdemelt. Nem azt játszottuk, amit elterveztünk. Ellenfelünk speciális csapatjátékot játszik, mi pedig ezúttal bután futballoztunk, ahelyett, hogy lapos passzokkal, a szélekre vittük volna ki a játékot, rendre a két toronymagas középső védő fejére íveltük a labdákat. Bízom benne, hogy tavasszal, jobb állapotban leszünk, és okosabb futballal rukkolunk elő a románok ellen” – mondta Egervári.

A csoportellenfelünk figyel ránk – a mérkőzés góljai románul

Legközelebb jövő tavasszal láthatjuk a nemzeti csapatot. Március 22-én Budapesten a románok, 26-án Isztambulban a törökök ellen két, a világbajnoki csoportkörből való továbbjutás szempontjából meghatározó mérkőzés következik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik