Foci

Falcao télen mégis költözik?

radamel falcao (radamel falcao)
radamel falcao (radamel falcao)

Az Atlético Madrid zseniális gólvágója, a kolumbiai Radamel Falcao elmondta, szívesen futballozna egy másik európai topligában.

Korábban a kétszeres EL-győztes Falcaót hírbe hozták már a Chelsea-vel, a Juventusszal, a Paris Saint-Germainnel de még az örök rivális Real Madriddal is, persze egy kiváló játékosnál nem meglepő, hogy az összes nagyágyú szeretne rá lecsapni.

Azonban a leginkább komolyan vehető érdeklődést a londoniak mutatják, akik már árajánlatot is tettek a támadóért, és úgy tűnik fáradozásaik sikerrel járhatnak.

Hiszen Falcao egy nyilatkozatában elmonda, arról álmodik, hogy majd egy másik bajnokságban játszik. Ezzel a kolumbiai szinte zöld utat adott a Chelsea-nek, akik nem sajnálnának érte több mint 48 millió eurót.

A 26 éves támadóról és a Kékekről ráadásul a napokban olyan információk láttak napvilágot, hogy közel a megegyezés, így akár már a januári átigazolási időszakban a Stamford Bridge-re költözhet Falcao.

“Hamarosan esély lesz arra, hogy egy másik ligában is kipróbáljam magam. Tudom mikor kell majd váltanom, de még három évem van a madridi szerződésemből” – mondta a csatár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik