Foci

A norvégoknak drukkol a magyar támadó

A skandináv országban focizó, és ott nagy népszerűségnek örvendő Kovács Péter később Norvégiában is telepedne le.

Amikor Lothar Matthaus volt a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, többször is szerepelt a nemzeti együttesben Kovács Péter.

A norvég bajnokságban légióskodó csatár összesen 10-szer volt válogatott, jelenleg 34 éves, és majdnem bajnok lett a Stromgödsted együttesével, de végül a Molde megvédte címét Ole Gunnar Solkjaer irányításával.

A pepsifoci.hu oldal most idézi két norvég médiumnak adott nyilatkozatát a szerdai, magyar-norvég barátságos találkozó kapcsán. A vörös hajával és magasságával (valamint persze góljaival) kitűnő játékos elmondta, nem sok embert ismer a mai magyar csapatból, Dzsudzsákot és Szalait emelte csak ki.

Szerinte a mieinknek nagyon nehéz lesz továbbjutnia a világbajnoki selejtezőcsoportból. Unalmas döntetlent vár a szerda esti találkozótól, ahol egyértelműen a norvégoknak szurkol majd.

“Remélem, hogy a klubtársam, Anders Konradsen is játszani fog majd. Remélem, Norvégia fog győzni” – mondta, és hozzátette, szeretné felvenni a norvég állampolgárságot, és a skandináv országban akar letelepedni.

A magyar csapat este fél kilenckor kezd Norvégia ellen a Puskás Ferenc Stadionban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik