Foci

Messi torkához gépfegyvert tartottak

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

Szerdán az argentin válogatott Szaud Arábiában játszik barátságos mérkőzést. A reptéren elég ijesztő jeleneteket kellett átélnie Lionel Messinek.

Hatalmas hisztéria fogadta Rijádban, az argentin válogatottat és leginkább annak barcelonai sztárját, Lionel Messit. A csapat gépe elkerülendő a tumultuózus jeleneteket és a túláradó szurkolói rajongást egy magánreptéren landult. A rendőrség a legnagyobb biztonsági előírásoknak megfelelően kísérte Messit a Ritz Carlton Hotelba.

Az argentin válogatott sztárjának ugyanakkor nem mindennapi élményben és része volt. Magánreptér ide vagy oda, azért hatalmas tömeg várta a csapatot, és miközben a rendőrség gyűrűt vont az argentin köré, hogy segítse a rajongók sokaságán való átkelését, az egyik őr teljesen véletlenül a labdarúgó torkának szegezte gépfegyverét. Hogy ezek után, hogyan fog játszani Messi, aki éppen a hétvégén döntötte meg Pelé egy naptári évben szerzett góljainak a számát és arra készül, hogy a hátralévő bő másfél hónapban Gerd Müller 85-ös csúcsát is behozza, azt nem tudjuk, de reméljük, csak kiheveri ezt a sokkot…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik