Foci

C. Ronaldo lemondta a válogatottságot

Christiano Ronaldo (christiano ronaldo, c. ronaldo, ronaldo, )
Christiano Ronaldo (christiano ronaldo, c. ronaldo, ronaldo, )

Vasárnap a Levante elleni spanyol bajnoki mérkőzésen szerzett szemsérülése miatt a portugál válogatott sztárja úgy döntött,szerdánnem játszik hazája Gabon elleni barátságos mérkőzésén.

Christiano Ronaldo elővigyázatosságból döntött így. Mint ahogy hétfőn beszámoltunk róla, a Levante-Real Madrid mérkőzés 3. percében a portugál szó szerint szembe találkozott David Navarro könyökével. Ápolást követően a 21. percben még gólt szerzett, de a második félidőre látászavar miatt már ment ki.

“Szédült. Az első félidőben ráadásul nem látott rendesen a sebe miatt az egyik szemével, aztán a szünetben már egyikkel sem. Szóval lehetetlen volt, hogy folytassa” – nyilatkozta a mérkőzést követően José Mourinho.

Íme a csúnya baleset

A mérkőzésnek ráadásul nem lett vége a játékvezető César Muniz Fernández hármas sípszavával. A spori jelentése szerint ugyanis José María Higuero Campos, a Real Madrid biztonsági főnöke és Vicente Gómez Herrero, a Levante edzői stábjának a tagja pofozkodásba kezdett a játékoskijáróban. A játékosoknak kellett szétválasztani őket. Azota a spanyol sportsajtó több cikket, nyilatkozatot is jelentetett meg a témában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik