Foci

Ököl és szópárbaj követte a Levante-Real meccset

levante-real madrid (levante, real madrid, obafemi martins, pepe, )
levante-real madrid (levante, real madrid, obafemi martins, pepe, )

Balhéba torkollott a vasárnap esti spanyol bajnoki. Egészen biztos, hogy lesz az ügynek folytatása.

A Levante-Real Madrid (1-2) mérkőzés meglehetősen keményre sikeredett. Christiano Ronaldot már a 3. percben földre küldte Navarro. A portugálnak ömlött a vér a felszakadt szemöldökéből, amt elállítottak és tapaszal láttak el. Ronaldo eztán visszaállt és góllal büntetett. A második félidőre már nem engedte ki Mourinho, látászavar miatt kellett lecserélni. A mérkőzést követően egy madridi kórházban vizsgálták ki, majd varrták össze a szemöldökét több öltéssel.

A mérkőzésnek a játékvezető César Muniz Fernández hármas sípszava után sem lett vége. A spori jelentése szerint ugyanis José María Higuero Campos, a Real Madrid biztonsági főnöke és Vicente Gómez Herrero, a Levante edzői stábjának a tagja pofozkodásba kezdett a játékoskijáróban. A játékosoknak kellett szétválasztani őket – írja a marca.com

Az amúgy Krupp acél keménységű Sergio Ramos a mérkőzés után Sergio Ballesterosnak a Levantem csapatkapitányának szúrt oda: „A Levantéban mindig van egy személy, aki nem viseli el a vereséget. Igen, Ballesterosról beszélek. Inkább bokszolnia kéne  mert az jobban megy neki, mint a foci. A mérkőzés után odajött az öltözőbe és megkérdezte, eltalálták-e Cristiano Ronaldót könyökkel. Mintha a meccsen nem vette volna észre” – mondta Ramos a MArcának.

Ezt valóban nehéz lett volna nem észrevenni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik