Foci

Keneseit a tartalékokhoz zavarták

Kenesei-Krisztian(210x140)(1).jpg (Kenesei Krisztián)
Kenesei-Krisztian(210x140)(1).jpg (Kenesei Krisztián)

Fegyelmezési okokból Artner Tamás, Haladás vezetőedzője úgy döntött, hogy Kenesei a Hali II edzéseit látogatja egy ideig.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Haladás 2-0-ra verte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában. A meccsen az utolsó percben a csereként beálló Kenesei Krisztián lőtte a második hazai gólt.

A találatot úgy ünnepelte, hogy kifutott és leült a kispadra. Többen többféleképpen értelmezték a geget, mindenesetre a Haladás hétfőn bejelentette, hogy a 35 éves, 29-szeres válogatott játékos mehet az NB II.-es csapathoz, a tartalékok edzéseit látogathatja.

A rangado.hu oldal megszólaltatta a csatárt és a vezetőedzőt is.

“Ezt poénnak szántam, én ilyen vagyok, de félreértés ne essék, nem gondolom magamról, hogy mindent megengedhetek magamnak. Megcsináltam, aztán, nevettünk rajta a csapattársakkal, aztán visszamentem a pályára. Előre meg volt beszélve, hogy valaki megcsinálja, és most pont így jött ki…

Ez nem személyes ügy, nem üzenetnek szántam, és nem akartam senkit megbántani! Úgy néz ki, morbid poén volt, de vállalom érte a felelősséget. Nem is gondoltam, hogy ekkora ügy lesz belőle. Valaki gitározik a gólöröm során, mi pedig ezt találtuk ki. Lehet, hogy rosszul sült el…” – mondta Kenesei Krisztián a portálnak, és azt is elmondta, ha sértődött lenne, akkor nem rúgott volna gólt a Siófoknak, a Pécsnek és most sem.

“Személyes sértés nincs, vannak viszont szabályok, amelyeket be kell tartani. Szerintem még nem volt a Haladásnál olyan edző, akivel nem volt súrlódása Kenesei Krisztiánnal. Nehezen fogadta el, hogy a fizikai állapota miatt már nem tudja végigjátszani a mérkőzéseket. Leültünk, és megbeszéltük ezt a kérdést.

Azt mondtam, ha elfogadja ezt a helyzetet, becserélem a mérkőzéseken. Én tisztességgel betartottam a szavamat, pedig a múlt heti edzésmunkája egyáltalán nem predesztinálta erre. Egyénként meg én vagyok a vezetőedző, ezért az történik a pályán, az edzésen és az öltözőben, amit én mondok. Én ezt a helyzetet eddig kezeltem, de neki is kezelnie kell, és tisztában kellene lennie a képességeivel” – ezek már Artner Tamás, a Haladás vezetőedzőjének szavai a rangado.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik