Foci

Egervári Szombathelyről erősíti a védelmet

Guzmics Richárd (guzmics richárd, )
Guzmics Richárd (guzmics richárd, )

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a sok sérült miatt Guzmics Richárdnak is küldött behívót.

A Haladás saját nevelésű játékosát, Guzmics Richárdot Egervári Sándor hétfőn délelőtt telefonon behívta a nemzeti csapat edzőtáborába. Szakály Péter és Mészáros Norbert is sérülés miatt hagyja ki a szerdán 20.30 órakor, a Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő összecsapást és vasárnap az id kiderült, Gera Zoltán újra megsérült és ezért ő sem áll rendelkezésre.

A nyugat.hu egyenesen “áttörésnek” nevezte a hírt. “Valóban igaz a hír, pár perccel ezelőtt kaptam a telefont, hogy mennem kell. Éppen pakolok, hiszen négykor már edzés van. El sem tudom mondani, hogy ez mekkora megtiszteltetés, nagyon nagyon boldog vagyok már attól is, hogy együtt edzhetek a nemzeti csapattal, ha pedig játszani is tudnék, maga lenne a csoda” – mondta Guzmics Richárd a Nyugatnak.

“Már a szombati bajnoki előttjelezte a szövetségi kapitány, hogy ha az Újpest ellen jó teljesítményt nyújtok, és úgy alakul, esetleg számíthatok a meghívóra. A szövetségi kapitány elmondta, hogy néhány játékos – például  a debreceni beállós, Mészáros Norbert is – sérülés miatt lemondta a meghívót, ezért kérte, hogy csatlakozzak a nemzeti válogatott keretéhez. Nem izgulok, de egészséges drukk van bennem, most elsősorban azon izgulok, hogy odaérjek négyre…” – tette hozzá a szombathelyiek játékosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik