Foci

Emberelőnyben fordított a Rayo és a Zaragoza

rayo vallecano (rayo vallecano)
rayo vallecano (rayo vallecano)

A Primera Division 11. fordulójában a Rayo Vallecano 0-2-ről tudott nyerni, míg a Zaragoza Pintér Ádámot nélkülözve diadalmaskodott.

A Real Zaragoza magyar légiósa ismét kimaradt a csapatból, ami sajnos nem meglepő, hiszen Pintérnek az eddigi szezonban mindössze két alkalommal szavazott bizalmat mestere.

A kék-fehér alakulat azonban így is nyerni tudott: már 2-0-ra is vezetett ellenük a Deportivo la Coruna, azonban még az első félidőben szépíteni tudott Apono büntetőből.

Majd a szünet után villant a piros lap a Depornál, hiszen Pizzi a 49. percben kiszállt a játékból. Innen pedig nem volt megállás, zsinórban négyszer is eredményes tudott lenni a Zaragoza, majd a 91. percben még rúgott egyet a vendég együttes, 5-3-ra módosítva a végeredményt.

A forgatókönyvet lemásolta a Rayo Vallecano, hiszen a madridi Darazsak szintén 0-2-ről tudtak felállni, szintén emberelőnyben: a Celta Vigo ellen – Cabral kiállítása után –  Carrilho, Tito és Piti fordította meg a meccset, így a Rayo már a hetedik a bajnokságban.

Az alsóházi rangadón az Espanyol tovább süllyed, ezúttal az Osasuna tudott három góllal nyerni Barcelonában, vagyis tizenegy mérkőzés után mindkét együttes két-két sikert gyűjtött be.

Eredmények – Primera Division, 11. forduló
Rayo Vallecano – Celta Vigo 3-2 (0-2)
Gólszerzők: Carrilho (60.), Tito (72.), Piti (82.-büntetőből) illetve Aspas (12., 34.)
Piros lap: Cabral (40.)

Real Zaragoza – Deportivo la Coruna 5-3 (1-2)
Gólszerzők: Apono (27.-büntetőből), Montanes (61.), Gonzalez (66.), Postiga (77., 82.) illetve Gama (13.), Riki (21.), Bodipo (91.)
Piros lap: Pizzi (49.)

Espanyol – Osasuna 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Cejudo (22.), Sola (63.), Onwu (77.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik