Foci

A Vidit meglepetés várta Baselben

A székesfehérvári csapat ugyan repülővel utazott, de a svájci repülőtéren már a saját busza várta. Játékos nyilatkozatokkal fűszerezett videó az utazásról és további statisztikai adatok.

Miközben a Videoton utazott, majd edzett és az edzők sajtótájékoztatón vettek részt, a statisztikusok azt is kiderítették, hogy egyetlen gól hiányzik a jubileumi 50. kupagólhoz. A csapat az első nemzetközi mérkőzését az 1974-75-ös szezonban játszotta az olasz Nápoly ellen, így a csütörtöki lesz a 44. találkozója az Európa Ligában illetve elődjében, az UEFA-kupában, míg a 2011-12-es szezonban két találkozót játszott a Bajnokok Ligájában. Eddig 46 gólt lőtt az Európa Ligában illetve az elődjében, hármat a Bajnokok Ligájában a Sturm Graznak, tehát mindössze egyetlen gól hiányzik a jubileumi, 50. találathoz.

Íme az utazás, illetve Sándor György és Torghelle Sándor nyilatkozata

Még egy statisztikáról érdemes megemlékezni az idei menetelés kapcsán. Nikolics 4 találatával a 8. az Európa Liga góllövőlistáján, ráadásul előkelő helyezése még jobb is lehetne, ha a Basel ellen szerzett vezető gólt, ami megpattant a védőn, neki adják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik