Foci

Oroszország: Komanék nyerték a magyar rangadót

Koman Vladimir csapata, a Krasznodar 2-0-ra nyert a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva ellen az orosz labdarúgó-bajnokságban.

A 14. forduló vasárnap délutáni összecsapásán mind a két magyar válogatott focista a kezdőben kapott helyet, így Koman Vladimir a hazai középpálya közepén, míg Dzsudzsák Balázs a vendég együttes balszélén foglalt helyet a kezdő sípszó pillanatában.

A kiegyenlített találkozón a hazai csapat játszott pontosabban, Wanderson találatának köszönhetően pedig a 37. percben a vezetést is megszerezte. A több sebből vérző moszkvai gárda hiába próbálkozott a második felvonásban gólt ismét csak a vendéglátók szereztek, Konate a 90. percben állította be a 2-0-s végeredményt. Koman 74 percet töltött a pályán, míg Dzsudzsák a túloldalon végigjátszotta az összecsapást.

A Krasznodar győzelmével meg tudott lépni riválisától, ugyanis míg a fordulót megelőzően egy pont volt a különbség, a „hatpontos” rangadó után már négy egységre hízott a hazaiak előnye. Ez volt a Dinamo kilencedik veresége a szezonban.

Eredmény – Premjer-liga, 14. forduló
Krasznodar – Dinamo Moszkva 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Wanderson (37.), Konate (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik