Foci

Kanta szerint szép jövő vár a Ferencvárosra

Nehéz meccset nyert meg a Ferencváros ellen az MTK, nem mindennapi végjátékban, a labdarúgó OTP Bank Ligában. Értékelések.

Az MTK-nak négy nagy helyzete volt a meccsen, ebből négy gólt szerzett, és a Ferencváros hiába támadta végig a második félidőt, 4-2-es vereséget szenvedett a 201. örökrangadón.

A 90. perc elején még 2-2 volt az állás, de aztán jött Hidvégi és Könyves, utóbbi majd’ 60 méterről lőtt gólt a Fradi üres kapujába, ugyanis Jova Levente előrement a zöldek utolsó támadásánál.

Kanta József, a kék-fehérek “agya” nagyon felszabadult a találkozó után. Videóinterjújában azt mondta, nagyon jó csapat a Fradi, nehéz ellenük játszani, így még édesebb a siker. Hiába játszott szerinte nagyon jól Ricardo Moniz együttese, az MTk játékosai csúsztak-másztak, a csapatjátékban felülmúlták riválisukat.

“Nem vagyunk olyan jó csapat, hogy elbízzuk magunkat, jóval többet kell birtokolni a labdát, nem szabad magunkra húzni az ellenfelet” – tette hozzá Kanta, aki Somáliát dicsérte, és azt mondta, szép jövő vár a Ferencvárosra. További részletek az alábbi értékelésben.

Videó – Kanta József értékelése:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik