Foci

Felajánlotta lemondását a Haladás vezetőedzője

Miután a Pápa ellen 1-0-ra kikapott a Szombathely a labdarúgó NB I.-ben, a csapat trénere őszinte nyilatkozatot tett a meccset közvetítő Sport TV-nek.

Ahogyan arról írtunk, a középmezőnybe igyekvő Haladás 1-0-s vereséget szenvedett a Pápa otthonában, így a szombathelyiek visszacsúsztak a tabella 14. helyére.

A mérkőzés mindig pikáns, hiszen Bíró Péter, a Lombard tulajdonosa annak idején a Haladásba fektetett, de onnan csúnyán távozott. Most sem volt lapos a meccs, két 11-es is született, egyiket nem tudta hárítani Rózsa Dániel, a Hali kapusa, Maric lőtt gólt belőle, a másikat viszont megfogta a vendégek hálóőre. Gólt azonban nem tudott rúgni a szombathelyi együttes.

“Úgy érzem, most kell azt mondanom a vezetőimnek, hogy el kell dönteniük, velem vagy nélkülem képzelik el a jövőt. Úgy érzem, rendben van a csapat, de valami miatt nem tudunk győzni. Ha ennek én vagyok az oka, akkor ezt majd átbeszéljük. De most azt tudom mondani, hogy lehet, hogy elég volt.

El kell gondolkodni, mi lehet a gond. Én úgy érzem, a csapat fel van építve, jól játszik, felkészülünk mérkőzésekre, és mégse tudunk nyerni. Ennek meg kell találni az okát. Azt tudom mondani, hogy le kell ülni a vezetőkkel, és átbeszélni a dolgokat, lehet, hogy más után kell nézni” – vállalta magára a felelősséget Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője a találkozót követően a Sport TV-nek nyilakozva.

Hogy a vezetők hogy döntenek jövő héten, még kérdéses.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik