Foci

Újpesten elvérzett az Eger

újpest fc (újpest fc, )
újpest fc (újpest fc, )

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Eger nem tudta meglepni az Újpestet: az újonc 3-0-ra kapott ki a fővárosban.

A felzárkózás miatt fontos lett volna az újpestiek számára mindhárom bajnoki pont megszerzése az NB I újonca, az Eger ellen, ám ez nem a hevesiek játékstílusát ismerne nem a legkönnyebb feladat, még ha a Szusza Ferenc Stadionban is fogadták az Egert.

Ehhez képest már az első percekben beszorult kapuja elé a piros-feketében játszó vendég együttes, igaz az Újpest csak egy lesgólt ért el a kezdés után, de az első negyedóra végén Vasiljevic már érvényes találatot szerzett.

Persze a vendégek előtt is adódott komoly lehetőség, de az egriek leginkább csak egymást zavarták a befejezésnél.

A szünet után azonban következett a második újpesti gól: Bruno Moraes Kabát centerezését passzolta a gólvonal mögé. A lefújás előtt végül bent volt a harmadik is, Balogh jóvoltából, így végül 3-0-ra nyertek a lilák.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló
Újpest FC – Eger FC 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Vasiljevic (15.), Bruno Moraes (65.), Balogh (87.)

Újpest: Balajcza – Kovács D.(Mihajlovic, 46.), Szélesi, Vermes, Iandoli – Remili, Christ, Vasiljevic, Balogh B. – Kabát, Bruno Moraes (Proesmans, 80.) Vezetőedző: Jos Daerden. 

Eger: Brljak – Balog Zs., Knakal, Kovács G., Mecinovic – Stanislaw, Dobric (Kabele, 59.), Németh N., Hamouz – Pisanjuk, Farkas Á. Vezetőedző: Simon Antal.

Sárga lap: Kovács G. (2.), Balog (36.), Dobric (49.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik