Foci

Megfizetett a DVTK a visszaesésért

Pénzbüntetést kaptak a magyar labdarúgó élvonalban szereplő diósgyőri csapat tagjai a gyengébb szereplés miatt.

Jól kezdett a szezonban a miskolci legénység, azonban az utóbbi időben elmaradnak a várt eredmények, a Kaposvár elleni vereséget követően pedig már a nyolcadik helyig csúszott vissza a piros-fehér társaság. Dudás Hunor, a DVTK-t működtető cég ügyvezető igazgatója elmondta, a csapat minden tagja pénzbüntetés kapott.

„A klubvezetés elégedetlen a helyezéssel és a mutatott játékkal egyaránt. Ahhoz, hogy a DVTK visszatérjen arra az útra, amin két évvel ezelőtt elindult, mindenkinek a maximumot kell nyújtani a pályán. Mivel minden feltétel adott a jó és eredményes szereplésre, értetlenül állunk a látottak előtt. Utolsó figyelmeztetésként kollektíven pénzbüntetést kapott a csapat minden tagja. Nagyon reméljük,hogy szezonból még hátralévő öt forduló alatt sikerül olyan teljesítményt nyújtani, amivel egyrészt kárpótoljuk a szurkolóinkat, másrészt feljebb kapaszkodhatunk a tabellán” – mondta Dudás a dvtk.eu-nak.

Az ügyvezető igazgató azt is elárulta, szerdán Sisa Tibor vezetőedzővel is beszélt, de ez bevett szokás, minden bajnoki után leülnek egy csevejre. Az együttes teljesítményét majd a téli szünetben értékelik ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik