Foci

Vincze Ottó ismét a Fradi-pályán

Füles (Fülöp Attila, Vincze Ottó)
Füles (Fülöp Attila, Vincze Ottó)

A Ferencváros egykori játékosa újra rácsavarta tizennyolcról, a bőrcipőt nem kímélve.Videó.

Távozott lapunktól barátunk, Fülöp Attila. Míg ő „új kihívásokat keres”, mi úgy gondoltuk, emlékezetessé tesszük a váltást, hiszen a velünk töltött idő sem felejthető.

Nem múlt el hét a redakcióban, hogy az egykor a Fradi színeiben birkózó, ma futballőrült Fülöp kartárs föl ne idézte volna a Ferencváros 1995-ös legendás győzelmét a Grasshoppers ellen. Különösen a harmadik gólunkat, melyet eredetileg Knézy Jenő kommentált, ekképpen: „Hohó, hohó, hohó! Vincze Ottó! Hát kérem szépen, három a magyar igazság. És ez a fiú ma este egy nagy játékos lett.”


Fotó: Neményi Márton

Mivel Fülesünk (Munkácsy és Nagy kollégával együtt vasárnap is kint lesznek az Üllői úton a Győr elleni derbin) rendszeres látogatója a Ferencváros mérkőzéseinek, kézenfekvő volt az ötlet: elevenítsük föl a tizenhét évvel ezelőtti mámort, s távozó sporttársunk az Albert stadionban kapjon útravalóul néhány labdakezelési tanácsot magától Vincze Ottótól.

A hangosítást nem kisebb személyiség, mint a Sport24 vezetője, Kálnoki Kis Attila öttusa-világbajnok, barcelonai olimpikon végezte, nem elhallgatva azt a tényt, hogy korábban az Újpesti Dózsa igazolt versenyzője volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik