Foci

Elindultak fölfelé Dzsudzsákék

Az orosz Premjer League 13. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Dinamo Moszkva ismét nyert, ezzel már ötödik sikerüknél tartanak Dzsudzsákék.

A pocsék szezonkezdet után úgy tűnik, a moszkvai együttes elindult felfelé a tabellán, hiszen a kék-fehérek szorgosan gyűjtögetik a sikereket. Hetekkel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a Dinamo szurkolói “meglátogatták” edzés közben a játékosokat, megfenyegették őket, sőt még festékpatronos fegyverekkel rájuk is lőttek, hogy jobb teljesítményre ösztökéljék kedvenceiket. A moszkvaiak azóta másodszor nyertek zsinórban, most például a Samara húzta a rövidebbet.

A Dinamo 1-0-ra tudott nyerni hazai pályán vasárnap, köszönhetően Kokorin találatnak: az orosz támadó a 13. percben remekül kényszerítőzött Kurányival, majd miután visszakapta a labdát, a tizenhatoson belül az elfekvő kapus mellett a hálóba gurított. Tegyük hozzá szerencséje is volt, hiszen a kapu előtere rendesen felázott a szakadó esőben, a csatár pedig majdnem elhagyta a játékszert a sárban.

Dzsudzsák Balázs szinte végig a pályán volt, edzője csak a 90. percben hozta őt le a gyepről. A következő fordulóban magyar rangadót rendeznek, hiszen a moszkvaiak a Koman Vladimirt foglalkoztató Krasznodarral néznek majd szembe.

Eredmény – orosz bajnokság, 13. forduló
Dinamo Moszkva – Samara 1-0 (1-0)
Gólszerző: Kokorin (13.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik