Foci

Döntetlennel is első maradt a Győr

győri eto, varga roland (győri eto fc, varga roland, )
győri eto, varga roland (győri eto fc, varga roland, )

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában a Győri ETO ikszelt a Ferencváros ellen, és a Loki hibája miatt biztosan őrzi első helyét.

Az egyik zöld-fehér klub az első helyét tartotta volna meg, a másik pedig a negyedik pozícióba ugrott volna előre. Természetesen a Győrről és a Fradiról van szó, de könnyebb helyzete az ETO-nak volt célja élérését illetően, hiszen a Debrecen veresége miatt, egy esetleges vereséggel is első maradt volna.

Ennek ellenére Varga Roland révén már a 7. percben ünnepelhettek a vendég győriek: Jovanovic hibáját használta ki szemfülesen a támadó. Az első 45 percben veszélyesebb volt a Győr, viszont többet támadott a Fradi, így reális volt a vendégek egygólos vezetése a szünetben.

A második felvonásban sem enyhült az iram, helyzet helyzetet követett, mindkét kapu veszélyben forgott, gólt mégis csak a Fradi szerzett. a 62. percben Alempijevic távolról, legalább 20 méterről lőtte ki a bal alsót.

A lehetőségek száma miatt meglepő volt, hogy nem született újabb találat az Albert Stadionban, így maradt az 1-1-es döntetlen. A Győr továbbra is őrzi első helyét, a Fradi pedig az ötödik helyről várja majd a következő fordulót.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló
Ferencvárosi TC – Győri ETO FC (0-1)
Gólszerzők: Alempijevic (62.), illetve Varga R. (7.)

Ferencváros: Jova – Jovanovic, Otten, Gyömbér, Besic – Alempijevic, Józsi (Máté, 91.) – Jenner (Cukic, 77.), Ionescu, Somalia – Peric Vezetőedző: Ricardo Moniz.

Győr: Stevanovic – Svec, Takács Á., Djordjevic, Dinjar – Strestik (Dudás, 72.), Kamber- Pátkai – Koltai (Andric, 55.), Varga R., Trjakovic (Dina, 46.) Vezetőedző: Pintér Attila.

Sárga lap: Dinjar (56.), Djordjevic (68.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik