Foci

Váratlanul távozott a Kolozsvár edzője

ioan andone (ioan andone)
ioan andone (ioan andone)

Közös megegyezéssel hagyja el a CFR Cluj Bajnokok Ligájában jól szereplő együttesét Ioan Andone.

Azok után, hogy a kolozsvári csapat 1-1-es döntetlent ért el a Galatasaray otthonában a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában (ráadásul emberhátrányban), meglepő a szakításról szóló hír.

A klub elnöke, Muresan Julius rövid közleményt adott ki a klub weboldalán. Ebben azt írja, szerdán a felek kölcsönösen állapodtak meg abban, hogy nem folytatja a munkát Ioan Andone.

„Büszkék vagyunk arra, amit véghezvitt a csapattal, vele szereztük meg a harmadik bajnoki címet, és fontos győzelemeket arattunk a Bajnokok Ligájában. Isztambulban is hősiesen küzdött a csapat. Andone mindig különleges helyet foglal majd el a szívünkben, reméljük, a baráti viszony is megmarad közöttünk” – szólt a közlemény.

A CFR – amelyben Vass Ádám is szerepel, de a magyar játékos most sérült – a BL-csoportjában legyőzte már idegenben a Bragát, megszorongatta a Manchester Unitedet, és három kör után mind a portugálokat, mind a török Galatát megelőzi. A bajnokságban ugyanakkor nem megy a „cseferének”, hiszen csak a 10. helyen áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik