Foci

Börtönt kapott a kapust megütő drukker

Példás büntetést kapott a Leeds drukkere, aki meccs közben bántalmazta a Sheffield Wednesday játékosát.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Sheffield Wednesday-Leeds United meccs alatt a pályára beszaladt egy vendégdrukker, és leütötte a hazaiak korábbi válogatott kapusát, Chris Kirklandet.

Később kiderült, hogy a tettes egy bizonyos Aaron Cawley. Nos, most a bíróság négy hónapos börtönbüntetésre ítélte a 21 éves, Cheltenhamből származó szurkolót, aki 5 évig nem látogathat futballmeccset Angliában.

A meccset közvetítette a televízió, így könnyű volt beazonosítani a kamera által lekövetett, magáról megfeledkező “úriembert”.

Chris Kirklandet ápolni kellett, de pár perc után folytatta a játékot, és a maradék 14 percben ott állt a Leeds kapujában.

“Sokkolt akkor, ami történt, nagyon különös érzés volt, mert eleve megnő az adrenalinszinted, de azután ez fokozottan volt így. Amikor lefújták a meccset, felszabadultam, mert egy kicsit ijesztő volt így végigjátszani a meccset” – mondta a 31 éves kapus, aki hozzátette, a családjára gondolt a hátralévő időben és arra, mit érezhetett a lánya, amikor látta a képernyőn a történteket.

Videó – itt a döbbenetes jelenet:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik