Foci

Későn ébredt Rómában a Milan

Lazio (lazio, )
Lazio (lazio, )

Az Lazio szombaton 3-2-re nyert az AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.

Miután egy Juventus-Napoli rangadóval elrajtolt a játéknap, szombat este egy Lazio-Milan összecsapással folytatódtak a Serie A küzdelmei, így az olasz foci szerelmesei kapásból két jónak ígérkező találkozót izgulhattak végig.

A hazai pályán játszó római együttes az első félidőben kétszer is bevette távolról a gyengén muzsikáló lombard klub hálóját, azonban míg Hernanesnek szerencséje volt, mert egy védőről felpattanva talált utat a labda a hálóba lövése után, addig Candreva rendesen kilőtte a hosszú felső sarkot.

Massimiliano Allegri már a szünetben változtatott csapata szerkezetén, ám Candreva bizonyította, hogy beadni is jól tud, Klose így közelről növelte háromra a különbséget. Elég simának tűnt a mérkőzés, ám a csereként beálló Pato érkezésével kicsit élénkebb lett a vendégek támadójátéka, majd de Jong révén szépítenie is sikerült a Milannak.

A 79. percben aztán a fiatal El Shaarawy idézte Kaká milánói időszakát, egy kis cselezgetés után lőtt a tizenhatos sarkából a hosszú alsóba. Későn ébredt ugyanakkor a Rossoneri, így a végeredmény 3-2 maradt, a Lazio a harmadik a tabellán, a Milan pedig a 11., de vasárnap jó sokan beelőzhetik Allegri legénységét.

Eredmény – Serie A, 8. forduló
Lazio – AC Milan 3-2 (2-0)
Gólszerzők: Hernanes (25.), Candreva (41.), Klose (49.) illetve de Jong (61.), El Shaarawy (79.)

 

Videó – Folytatódik a Milan kálváriája:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik