Foci

Egy tucat helyett csak két gól Debrecenben

mbengono yannick (ingyenes, mbengono yannick)
mbengono yannick (ingyenes, mbengono yannick)

Fantasztikus meccset játszott a Debrecen és a Diósgyőr az OTP Bank Liga 11. fordulójában.

A keleti rangadó mindig komoly csatát ígér, ráadásul most a Debrecent és a Diósgyőrt ötpont választotta el egymástól. A két piros-fehér alakulat pedig jó szeriában van, így minden adott volt egy remek összecsapáshoz.

Ennek megfelelően kezdtek a felek, sok helyzetet láthatott a publikum, de gólt csak a Loki szerzett a 23. percben: akkor Yannick volt szemfüles, ugyanis Bódi beadását közelről jutatta a hálóba.

A folytatásban többszor rohamozott a DVSC, míg a Diósgyőr próbálta megtalálni önmagát a bekapott gól után, de nem igazán ment a védekezés a miskolciaknak, Takács Péter majdnem össze is hozott egy tizenegyest a hazaiaknak.

A szünet után azonban felpörögtek az események, csak kapkodtuk a fejünket, és nem túlzás azt állítani, mindkét együttes lőhetett volna legalább öt gólt. Elég ha csak a neveket soroljuk fel – teljesség igénye nélkül -, kik hagytak ki 100 százalékos ziccert: Bacsa, Coulibaly, Abdouraman, Sidibe, Tisza.

Végül a nagy számok törvénye alapján csak beakadt egy újabb találat, és ezt a Loki szerezte: a 78. percben egy szöglet után Coulibaly elé került a játékszer, aki a léc alá vágta azt (2-0).

A hajrában már nem született gól, így maradt a kétgólos debreceni siker, vagyis a Loki átmenetileg a tabella élére ugrott.

Eredmény – OTP Bank Liga, 11. forduló
Debreceni VSC – Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Yannick (23.), Coulibaly (78.)

DVSC: Verpecz – Bernáth, Simac, Mészáros (Bouadla, 84.) Korhut – Bódi, Varga, Szakály, Yannick (Kulcsár, 60.) – Coulibaly, Sidibe Vezetőedző: Kondás Elemér.

DVTK: Ribánszki – Takács P., Gal, Hanek, Gohér – Abdouraman, Elek (Csirszki, 87.) – Fernando, Tisza, Seydi (Gosztonyi, 69.)  Bacsa (Luque, 55.) Vezetőedző: Sisa Tibor.

Sárga lap: Elek (20.), Hanek (42.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik