Foci

Dzsudzsákot megfenyegették, akár távozhat is

dzsudzsak(210x140)(2).jpg (dzsudzsák balázs, )
dzsudzsak(210x140)(2).jpg (dzsudzsák balázs, )

A Dinamo Moszkva magyar középpályása, Dzsudzsák Balázs akár távozhat is az orosz klubtól, "köszönhetően" a szurkolók fenyegetéseinek - írja a Bors.

A Dinamo Moszkvának nagyon nem megy idén, ugyanis az orosz klub 11 forduló után csak a 13. helyen áll, mindössze három győzelemmel és nyolc vereséggel.

Ezért hetekkel ezelőtt egy szélsőséges szurkolói csoport meglátogatta Dzsudzsákékat az edzésen, és számonkérték őket a rossz szereplés miatt, majd a buszukat is megdobálták.

Legutóbb viszont már festékpatronokkal lőttek rá a labdarúgókra, hogy jobb teljesítményre ösztökéljék őket, de levélben is kapott fenyegetést a magyar légiós, három társával együtt: az szimpatizánsok szerint ha a klub nem tud motiválni, akkor majd ők megteszik azt.

Nos, ennek kapcsán Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, a középpályás egyelőre a soron következő bajnokijára készül, de nem kizárt, hogy a folyamatos támadások miatt új klub után néz.

“Kezeljük a helyzetet, minden segítséget megadunk Balázsnak, akit érthető módon megviseltek a történtek. Korai most még a jövőjéről beszélni, de nincs kizárva, hogy változtatni kell.”

A Dinamo vasárnap délután a Mordovia Szaranszk ellen javíthat mérlegén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik