Foci

Modric elcsábítaná Bale-t a Realhoz

Gareth Bale (gareth bale, )
Gareth Bale (gareth bale, )

A madridiak horvát középpályása azt szeretné, ha elhagyná a Tottenhamet a walesi szupersztár a spanyol együttes kedvéért.

Nem biztos, hogy a legalkalmasabb időpontban jelentette ki Luka Modric, a Real Madrid középpályása, hogy szívesen látná maga mellett Gareth Bale-t.

A Tottenham ugyanis remek szériában van, utóbbi három bajnokijukat megnyerték, többek közt a Manchester United otthonában is győzni tudtak 3-2-re.

Modric 34 millió fontért költözött hat év után Madridba, és most játszótársakat keres. A walesi egyébként utolsó kilenc meccsén öt gólt szerzett, jó formában van szintén, betalált a skótoknak is a 2-1-re megnyert vb-selejtezőn.

Davor Suker, a horvátok legendája azt mondta, Bale bárhol eljátszhatna a világban, és ezt mondta Harry Redknapp, a Spurs korábbi menedzsere is, aki a Realt és a Barcelonát is tudja képzelni Bale számára.

„Azt gondolom, a Real Madridban kellene szerepelnie, én nagyon örülnék neki. Fantasztikus lenne együtt játszani, képes lenne rá, nagyon jó labdarúgó” – mondta Luka Modric volt csapattársáról.

Bale szívesen játszana külföldön, ugyanakkor nemrég 2016-ig aláírt a Tottenhamhez, így aki ki akarja vásárolni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik