Foci

Elvesztegetett két pontot a Győr

A Ligakupa szerdai játéknapján a Gyirmót szinte egy félidőt embehátrányban játszott, mégis pontot mentett a Győr ellen.

Az OTP Bank Liga éllovasa, a győri zöld-fehér alakulat számított a meccs esélyesének, hiszen eddig három győzelemmel, hibátlan mérleggel vezették az A csoportot, míg a Gyirmót az utolsó helyen szerénykedett két döntetlennel és egy vereséggel.

Ez alapján nem volt meglepetés, hogy az első félidőben már 2-1-re vezettek a vendégek: Andric és Dinjar volt eredményes, míg a gyirmótiak közül Kardos.

A szünet után aztán úgy tűnt, saját maga alatt vágja a fát a hazai együttes, hiszen az 55. percben tíz főre fogyatkoztak Holczer kiállítása után. Az emberhátrány azonban nem törte meg a Gyirmóttot, remekül küzdve a 81. percben Nagy László egyenlített, és ez is lett a végeredmény.

A B jelű négyes első helyezettje, a másodosztályú Vasas – jét győzelem, egy döntetlen a mérlegük – a Pécs otthonába látogatott, akiknek nem igazán megy a Ligakupában idén: a mecsekaljai együttes nem nyert még meccset a csoportban.

Most azonban igen, 2-1-re az angyalföldiek ellen, így szorossá vált a csoport, hiszen négypontra van egymástól az első és a negyedik.

Eredmények – Ligakupa
A csoport:
Gyirmót FC – Győri ETO FC 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Kardos (16.), Nagy (81.) illetve Andric (20.), Dinjar (43.)
Piros lap: Holczer (55.) 

B csoport:
Pécsi MFC – Vasas 2-1
Gólszerzők: Stojmirovic (1.), Szatmári (14.) illetve Venczel (72.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik