Foci

Egervári: A játékosok egymásért küzdöttek

egervári sándor (egervári sándor, )
egervári sándor (egervári sándor, )

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az észtek ellen 1-0-ra megnyert találkozót követően elismerően nyilatkozott.

Nehéz dolguk volt Dzsudzsákéknak Tallinban, hiszen az észtek remek védekezésüknek hála, csak egy gólt engedtek: Hajnal a szünet után közvetlenül betalált, így megszereztük az elvárható három pontot, de azért a meccs végén meleg volt a pite, hiszen Bogdánnak óriási bravúrokat kellett bemutatnia ahhoz, hogy ne egyenlítsenek a kékmezesek.

Persze Egervári Sándor számára most csak a győzelem számít, és az, hogy önbizalomml teli várhatják a játékosok a törökök elleni összecsapást.

“Egy rendkívül fegyelmezett csapattal szemben nyertünk, nem volt könnyű feladat feltörni a hazaiak védekezését és a középpályás sor mögé kerülni. Az első félidőben is voltak helyzeteink, sajnos kihagytuk azokat. Komoly energiákat fordítottunk a védekezésre is, az észtek csak egy-két lepattanó labdából veszélyeztettek. Az esőzés miatt csúszós lett a talaj, ami nem kedvezett a kulturált futballunknak. Fegyelmezetten játszottunk, a játékosok egymásért küzdöttek a pályán, végig az történt a pályán, amit mi szereztünk volna. Győzelmünkkel versenyben tartottuk magunkat, ami jó alapot biztosít a keddi mérkőzésre” – mondta a találkozó után a szövetségi kapitány.

Törökországot – kikaptak a románoktól 1-0-ra – október 16-án, kedden fogadjuk a Puskás Ferenc Stadionban, a találkozó 20:30 órakor kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik