Foci

Így „búcsúztatta” Risztov Éva a Tallinba utazó válogatottat

Szalai Ádám-Risztov Éva (szalai ádám, risztov éva, )
Szalai Ádám-Risztov Éva (szalai ádám, risztov éva, )

Szerda este illusztris vendége volt az Észtország elleni világbajnoki selejtezőre csütörtökön útnak induló magyar labdarúgó-válogatottnak.

Szalai Ádám facebook oldala arról árulkodik, hogy szerda délután Risztov Éva tette tiszteletét a telki edzőtáborban, ahol jelenlétével és néhány jó szóval próbálta motiválni a válogatott tagjait.

A londoni olimpián 10 kilométeres hosszútávúszásban első helyen végző debreceni úszónő győzelme legalább akkora meglepetés volt a közvélemény számára, mintha Szalaiék a selejtező sorozat végén kijutnának csoportjukból a világbajnokságra. Risztov látogatásának üzenete: sok munkával, kitartással, kellő tehetséggel bármi elérhető a sportban.

A válogatott számára a csütörtök reggeli programban már az utazásra való készülődés szerepelt. Ezt követően a csapat busza a Liszt Ferenc-repülőtérre hajtott, a magyar delegáció a 10.30-kor induló géppel indult az észt fővárosba. Az Észtország–Magyarország világbajnoki selejtező mérkőzésre péntek este, 20.30-tól Tallinban kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik