Foci

Rooney Cantonára szeretne hasonlítani

wayne rooney (wayne rooney)
wayne rooney (wayne rooney)

Az angol labdarúgó-válogatott támadója a fiatalokat szeretné pátyolgatni a nemzeti csapatnál.

Hosszabb összeállítást készített az ESPN csatorna weboldala Wayne Rooney-ról. A San Marino elleni pénteki világbajnoki selejtezőre készülő angol válogatott klasszisa ugyanis “nagykorú lett”.

A 26 éves csatár eddig 76 alkalommal szerepelt az angol válogatottban, ezzel a keret egyik legtapasztaltabb tagja. Már csak azért is, mert Steven Gerrard és Frank Lampard sem játszik majd a pénteki találkozón.

Ő lesz a csapatkapitány, és nagyon komolyan veszi a feladatát a Manchester United játékosa.

“Nagyon sok fiatal játékos van a keretben, mindig próbálok velük beszélgetni, és tanácsokkal szolgálni. Emlékszem, amikor Sir Alex azt mondta, Eric Cantona milyen nagy segítség volt annak idején számára, ő a fiatalokat pártfogásába vette. Én is ezt próbálom tenni a válogatottban, és remélem, ez a legjobban sül el a csapat számára” – így Rooney.

Rooney-t szembesítették azzal, hogy már 5 millió követője van a Twitteren: “Ez egy nagy lehetőség, hogy az ember tartsa a kapcsolatot a szurkolókkal, és arra is, hogy lássák egy másik arcodat. Ugyanakkor nagyon vigyázni kell vele, mert minden, amit kiteszel, másnap benne lesz a lapokban. Én keveset nézek fel, óvatos vagyok, de jó érzés tudni, mennyi követőd van, még akkor is, ha közülük nem mindenki azért követ, mert kedveli az embert” – mondta Wayne Rooney.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik