Foci

Juhász Roland távozna az Anderlechttől

juhász roland (juhász roland, )
juhász roland (juhász roland, )

Ha a belgák rábólintanak, a magyar válogatott védő már télen elhagyná a brüsszeli csapatot, mert nagyot csalódott benne.

Nem találja a helyét a hetedik évét Belgiumban töltő Juhász Roland, miután nem kap lehetőséget az Anderlechtben. Az MTK egykori játékosa pedig három év szünet után újra BL-résztvevő csapat tagja.

Számos alkalommal szó volt róla, hogy elhagyja az Anderlechtet, de ez egyszer sem következett be, holott a Bayern Münchentől a Zenitig szinte minden ország egy-egy jeles csapatával szóba hozták annak idején. Most már akár a magyar bajnokságba is hazatérne – mondta a Népszavának.

“Úgy érzem, az Anderlecht nagyon nem volt korrekt velem. Hét év után talán elvárhattam volna, hogy időben szóljanak, Roland, az az igazság, hogy a helyedre igazolunk egy védőt, de semmi gond, ha vannak ajánlataid, nem gördítünk akadályt a távozásod elé. De nem ez történt, az átigazolási időszak lejárta előtt egy nappal hozták rám a riválist, egy nap alatt pedig arra sem volt időm, hogy felocsúdjak, nem, hogy átigazoljak máshová” – mondta az interjúban.

Hogy mi lehet a megoldás?

“Én remélem, hogy a tél folyamán sikerül új csapatot találnom magamnak, és a belgák is elfogadják, ha távozom, és akkor elhagyom az Anderlechtet! (…) Biztos vagyok benne: nem lesz már helyem ebben a csapatban!”

A kérdésre, miszerint hazatérne-e a magyar bajnokságba, egyértelmű igen volt Juhász válasza, aki szerint valami megmozdult a magyar fociban, és nagy a motiváció is.

Nem érti, miért lenne baj, ha hazaigazolna 31 évesen, hiszen nem levezetni térne vissza az NB I.-be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik