Foci

Komolyan megbüntették Tőzséréket

genoa, tőzsér dániel (genoa, tőzsér dániel, )
genoa, tőzsér dániel (genoa, tőzsér dániel, )

A Genoát 30 ezer euróra bírságolta meg az olasz labdarúgó-szövetség egy tavaly tavasszal történt incidens miatt.

Tőzsér Dániel klubja még az előző idényben, április 22-én, a Siena elleni lejátszott meccs miatt bűnhődik, ugyanis azon a találkozón, amikor már 4-0-re vezettek a fekete-fehérek, a genoai szurkolók minden kezük ügyébe eső tárgyat bedobáltak a pályára, s a nézőteret a pályától elválasztó kerítésekre is felmásztak, ahol a rendőrök állították meg őket.

A játékvezető ezt követően 45 percre felfüggesztette a találkozót. A szurkolók közben a csapat játékosaitól többek között azt követelték, hogy vegyék le mezeiket, mert nem méltóak a viselésére, amit a futballisták meg is tettek.

A Genoát az eset után arra kötelezte a szövetség, hogy utolsó két hazai bajnokiját zárt kapuk mögött játssza le, pénzbírságot azonban csak most szabott ki a szervezet. A nyáron a Lazióhoz igazolt Giuseppe Scullit pedig egy hónapra meszelte el a szövetség azért, mert mint később kiderült, korábbi állításával ellentétben már a meccs előtt tudott arról, hogy a drukkerek mire készülnek.

A Genoa végül a 17. helyen zárta a bajnokságot, s így benn maradt az élvonalban. Idén a csapat azonban jobban teljesít, talán köszönhető ez Tőzsér érkezésének is, igaz, a középpályást az elmúlt forduló után nagyon leszólta az olasz sajtó, gyenge teljesítménye miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik