Foci

A nemzet bal lába Bentleyről Porschera váltott

Porsche Panamera GTS (porsche panamera gts)
Porsche Panamera GTS (porsche panamera gts)

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott balszélsője takarékoskodik. Luxusról sportosan elegánsra váltott. Másképp: a 60 milliós autót 30 milliósra cserélte.

A válogatott labdarúgó szeptemberben még egy 60 milliós Bentley Continental GT Speeddel érkezett a telki edzőközpontba, hétfőn már egy Porsche Panamera GTS-el parkolt be a csendes hotel elé,  amely alapára 30 millió forint – írja a blikk.huDzsudzsák, aki minden idők legdrágább magyar igazolásaként januárban került a Dinamo Moszkva csapatához 17 évesen szerzett jogosítványt, első autója egy Suzuki volt. Azóta imádja a szép kocsikat.

Ha a képek nem csalnak éppen egy ilyen autóval tört rommá egy belga kisvárosi benzinkutat Juhász Roland egykori csapattársaJonathan Legear vasárnap hajnalban. Bízunk benne, hogy Dzsudzsák sokkal óvatosabb!

Huszti Szabolcs, a Hannover játékosa sem Suzuki Swifttel jár már, ő egy olyan járgánnyal fut, amiből évente csak ezer darab készül. Ez nem más, mint a McLaren MP4-12C. Ilyen van Lewis Hamiltonnak is, a kocsi ára körülbelül 52 millió forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik