Foci

Simán nyert a Loki Siófokon

Már csak egy pont a Győr előnye a labdarúgó NB I.-ben, ugyanis a bajnok nyert a sereghajtó otthonában.

A Debrecen azzal a tudattal lépett pályára, hogy amennyiben nyer, 22 pontja lesz, és egy egységre megközelíti a Győrt, amely Pakson elvesztett két pontot szombaton.

A Siófok még nem nyert ebben a szezonban, bár az előző körben már nagyon közel állt ehhez az MTK otthonában. Most a 33. percben Kecskés Tamás jóvoltából nehéz helyzetbe kerültek: az egykori MTK-s elbuktatta Rezest, a 11-est Adamo Coulibaly értékesítette (0-1).

A meccsen szinte végig a DVSC akarata érvényesült, sokkal több helyzete akadt a vendégeknek, amelyek közül az egyik góllá is érett: a 62. percben Rezes adott középre, Bódi pedig kapsából a hálóba lőtt (0-2), Rezes tehát két gólpasszal jelentkezett a meccsen.

A DVSC feljött a második helyre, a Siófok pedig elég nehéz helyzetben van.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló

FGSZ-Siófok – Debreceni VSC 0-2 (0-1)

Siófok, 500 néző, vezette: Radványi

Siófok: Kurucz – Mogyorósi, Fodor, Deák, Fejes – Kecskés (Egerszegi, a szünetben), Gál, Horváth (Dajic, 56.), Kiss (Sipos, 75.), Pál – Zamostny. Szakmai igazgató: Horváth Károly

DVSC: Verpecz – Bernáth, Mészáros, Simac, Korhut – Rezes (Spitzmüller, 81.), Varga, Szakály (Kulcsár, 87.), Bódi (Dombi, 78.) – Coulibaly, Sidibe. Vezetőedző: Kondás Elemér

Gólszerzők: Coulibaly (33., 11-esből), illetve Bódi (62.)

Sárga lap: Kecskés (46.), illetve Szakály (80.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik